Hur kan jag få en iPhone 6S för endast 1 kr?

SHARE

Om du bor i Sverige och är intresserad av den nya iPhone 6S, kan detta vara den bästa nyheten på länge.

apple

Kort sammanfattning: Apple Inc  (NASDAQ: AAPL) erbjuder i Sverige sin nya iPhone 6S för endast 1 kr. Ja, du läste rätt: Endast 1Kr.

Som en del av en särskild kampanj för att bromsa tillväxten av Samsung och sin Galaxy S6 i Sverige, arbetar Apple med en av sina återförsäljare i Europa, Radioplanets, för att erbjuda under en begränsad tid sin iPhone 6S med ett prisavdrag av nästan 99 procent av det ordinarie priset.

Varför detta galna erbjudande? Marknadsansvarig, Robert Branson, förklarar:

Under det senaste året har de Sverige marknadsandelarna för Apple sjunkit till 24,8%, och fortsätter att sjunka sedan lanseringen av Samsung Galaxy S6.” Apple kan återvinna en del av dessa användare just nu, efter lanseringen av Galaxy S6 Edge, genom att erbjuda dem vårt flaggskepp för ett löjligt lågt pris. Vi är övertygade om att nya kunder kommer att stanna hos oss för framtida generationer och sprida ordet bland sina vänner.Peter LarssonLåter för bra för att vara sant?
 Det var vad Peter Larsson 29 år gammal (Göteborg) tyckte också. Han beslöt att ge det en chans och fick sin iPhone 6S på posten efter en vecka.

”Först trodde jag det var ett av de många bedrägerier som finns på nätet, men efter lite undersökning såg jag att Radioplanets är ett legitimt företag som tidigare lanserat denna kampanj i Storbritannien. Så jag neslöt att ta risken. Det är ju bara 1 kr trots allt.  ”Fem dagar senare kom brevbäraren med ett paket med Apple logga på”

Tydligen är denna typ av marknadsföring av ”praktiskt taget gratis” ganska vanligt förekommande bland internationella företag med stora marknadsföringsbudgetar. Till exempel startade Burger King en liknande kampanj 2013 då det gav bort 20.000 Whoppers gratis på sin Facebook sida.

Så här skaffar du din iPhone 6S för endast 1Kr:

  • Steg 2: Fyll i din e-post och betala 1 kr.

Din mobil kommer att skickas till den angivna adressen och kommer med certifierad post inom 3 till 5 dagar, beroende på efterfrågan under dessa dagar (och om det finns enheter kvar).

Kolla här om det finns tillgängliga enheter

På detta sätt kan du få en iPhone 6S för ett löjligt pris. Men är denna nya modell verkligen den bästa Smartphone på marknaden?

Jag har haft turen att kunna testa och jämföra den med andra modeller som Samsung Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 4 och Nexus 6. Jag måste säga att iPhone 6S är klart överlägsen när det gäller samtalskvalitet, batteritid, skärmupplösning, kamera och hastighet.

Kampanjen klarar testet!

Jag trodde också att det var för bra för att vara sant, men jag tog risken och beställde en förra helgen, och fick mobilen igår morse!

iPhone 6S
Efter 5 dagar fick jag min iPhone 6S.
UPPDATERING
Kampanjen av iPhone 6S för 1 kr upphör när enheterna som är reserverade för kampanjen är slutsålda. Idag finns det mindre än 16 enheter i lager. När lagret är slut kommer iPhone 6S att återvända till sina ursprungliga pris, 8849 kr, så missa inte detta otroliga erbjudande.

Om du har också haft turen att få en, glöm inte att dela dina intryck i kommentarerna!

Få din iPhone 6S för endast 1 kr

Kommentarer:

SHARE

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY